Dylan kort #111

(Nog) meer links (zie ook Dylan kort #110) naar berichten over Dylan concerten in Amsterdam en Brussel: hier, hier, hier, hier, hier, hier, hier, hier, hier, hier, hier, hier, hier, hier, hier.
Dylan links- of rechtshandig? (en wat dan nog?) hier.
_____________________
Aanvullingen 16:00 uur:
De concerten in april 2009 hier, hier, hier, hier, hier.
17:00 uur:
Als het goed is, is de presale van start gegaan. Ik heb (telefonisch) een poging gewaagd. Het is alleen mogelijk kaarten in de presale te kopen met een credit card.
19:00 uur:
Mocht je van plan zijn kaarten in de presale te kopen, dan kan het handig zijn om de reactie van Jillis te lezen, deze bevat nuttige informatie over de wijze van betalen.
Met dank aan Jillis voor de reactie.
Fans redden Dylans oude kamer in het Chelsea hotel, New York.
De concerten in 2009: hier.
Odetta (I.M. 1930 - 2008) hier.

4 opmerkingen:

Henry Porter zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Henry Porter zei

Ik heb videobeelden gezien van Dylan die (ik meen in de jaren 80) handtekeningen uitdeelt aan fans. Hij doet ze allemaal met zijn linkerhand. Ik verbaasde mij hierover aangezien hij zijn gitaar steevast met rechts bespeelt...

tom zei

Hoi Hanry Porter,

Ik heb me ooit laten vertellen dat de prijs van een Dylanhandtekening mede afhankelijk is van de hand waarmee hij de handtekening heeft gezet (hij schijnt beide te gebruiken voor het zetten van handtekeningen). Ik weet niet welke duurder is... :-))

Groet,

Tom

Jillis zei

Via livenation.nl kun je ook met Ideal bestellen, scheelt 7 euro creditcard transactiekosten (stel je voor dat je steeds 7 euro zou moeten betalen als je met een cc betaald in een winkel of zo). Reserveringskosten 6,20 euro per ticket, een nieuw persoonlijk record in ieder geval. Mooi begin van Eventim, na Tros Radar item over ticketmalaise de reserveringskosten verhogen. Wat een hufters.