Dylan kort #110

De voorverkoop voor de kaarten voor de eerste twee concerten in Amsterdam (Heineken Music Hall) start aanstaande zaterdag. De prijs is 62 euro exclusief reserveringskosten. De presale start donderdag om 5 uur. Zie hier.
De kaarten voor het concert in Brussel (Vorst Nationaal) gaan aanstaande vrijdag in de voorverkoop en kosten 50 euro exclusief reserveringskosten.
Op de website van de Heineken Music Hall staan alleen de eerste 2 concerten vermeld. Kaarten voor beide concerten, aldus deze website, gaan zaterdag in de voorverkoop. Ook op http://www.bobdylan.com/ staan alleen nog de concerten van 10 en 11 april vermeld. Waarschijnlijk het doorgaan van het derde concert, op 12 april, afhangen van de kaartverkoop van de eerste twee concerten.
Meer hier, hier, hier, hier, hier, hier, hier, hier, hier, hier, hier, hier, hier, hier, hier, hier, hier, hier, hier, hier.
Met dank aan Bob en Frits voor de e-mailtjes over de voorverkoop.


Peerke schrijft over Traveling Wilburys vol. 1, hier.
Arthur over Blonde on blonde, deel 2, hier.
Aanvulling op Dylan kort #108, m.b.t. de overlijdensdatum van Roy Orbison, via de mail ontvangen:
Aangezien iederéén 6 december vermeldt, heb ik me erbij neergelegd dat Roy wel degelijk op 6 en niet op 7 december is overleden (mijn blog is in die zin al aangepast).
Door de formulering verwees (want ook die heb ik aangepast) ik duidelijk naar het moment dat de fax op de redactie was binnengelopen (het artikel is oorspronkelijk ook op het moment zelf geschreven, maar heeft naderhand wel wijzigingen ondergaan). Dat moet dus een dag later geweest zijn. Wellicht omwille van het uurverschil met de Verenigde Staten.
Vriendelijke groeten,
Ronny De Schepper

De (aangepaste) weblog van Ronny de Schepper: hier.
Guy van Sande zingt Dylan, hier.
Adele zingt Make you feel my love, hier.
Johnny Cash, vijf jaar dood, hier.
Odetta overleden, hier.
I'm not there en negen andere films te koop in de webwinkel van de Volkskrant, Volkskrant filmfestival 4.

1 opmerking:

ronnydeschepper zei

Op 24 mei a.s. wordt Bob Dylan 68 jaar. Dit wordt op vrijdag 22 mei om half negen reeds gevierd bij De Vieze Gasten in Gent (de ingang van hun theatertje ligt nu in de Haspelstraat nr.31, maar het is nog steeds hetzelfde theater als vroeger in de Reinaertstraat) door Derek, Bruno Deneckere en Nils Decaster. Deze drie heerschappen hebben al eens eerder de handen in elkaar geslagen voor dergelijk "tribute"-optreden, met name in 1991 toen Bob vijftig werd. Derek zat toen nog bij The Dirt en Nils bij The Pink Flowers. Dat was toen in het muzikantencafé Caruso in de Sint-Pietersnieuwstraat (nu al een tiental jaren gesloten). 68 is een veel minder tot de verbeelding sprekend getal dan 50, maar toch is het optreden niet te versmaden, want er staan zo maar eens eventjes achttien Dylan-nummers op de playlist! Toegang 7 euro (gebruikelijke kortingen: 5 euro). Reserveren: dvg@deviezegasten.org.