Concert Brussel - door Sam

Dag Tom,

Ik heb ondanks mijn twintig levensjaren de afgelopen jaren al heel wat concerten gezien (het laatste jaar is dat wel drastisch geminderd omwille van mijn studies). Dit was voor mij de eerste keer dat ik Bob Dylan zag, en ik kan met zekerheid zeggen dat dit het beste concert is dat ik ooit gezien heb. Ik was er helemaal sprakeloos van.
De eerste helft had ik last van knikkende knieën, zuiver uit bewondering en omdat ik nog steeds niet kon geloven dat ik eindelijk de kans kreeg om Bob Dylan te zien. In denk dat we (of toch heel wat mensen) nog niet beseffen hoe groot Bob Dylan wel niet voor de volgende generaties zal zijn. Zullen Dylan zijn muziek en lyrics even goed de tand des tijds doorstaan als het oeuvre van  Arthur Rimbaud? Ik geloof van wel.
De songs van Shadows in the Night raakten mij nog steeds evenveel als de eerste keer dat ik die plaat hoorde (ik stond toen in een platenwinkel in Brussel, die winkel was niet veel zaaks, maar ik ben wel blijven staan om de volledige plaat te kunnen horen).
En ja, niemand zing de blues zoals Dylan .
Ik zie al uit naar de volgende keer dat ik kans krijg om hem te zien

Met vriendelijke groet,
Sam

1 opmerking:

Anoniem zei

...........niemand zing de blues zoals Dylan..............

Goed verwoord Sam, dank.

Fishtruck