A Minnesota Holiday vol. 10

De enige website die ik echt iedere dag bezoek, Expecting Rain, had vanochtend slechts één Dylan gerelateerde link. De titel van die link: "Bob Dylan, Owl City, New Standards celebrate the season with local benefit CD". Het gaat om de cd A Minnesota Holiday vol. 10.
Zo'n bericht maakt nieuwsgierig: wat is Dylans bijdrage? Een nieuw nummer? Een nummer van Christmas In The Heart? Het artikel vermeldt alleen dat Dylan een bijdrage heeft geleverd, maar niet waar die bijdrage uit bestaat.
Het artikel bevat wel een link naar de website cd baby en op die website staat de tracklist van A Minnesota Holiday vol. 10. Op die tracklist staan 14 nummer, maar geen Bob Dylan...
Waar ik ook zoek - amazon, iTunes - steeds kom ik een tracklist met 14 nummers tegen, nergens vind ik Bob Dylan. Hoe kan dat?
Is Dylan een gastmuzikant op een nummer van een van de andere artiesten? Ik weet het niet.
Ook opvallend: nergens wordt de cd aangeboden, alleen een download-versie van dit album.

Terug naar het artikel waar het mee begon. Daar staat: "the compilation features 15 homegrown acts singing seasonal tunes". Bovendien staat er dat de cd - niet de download - verkrijgbaar is "at metro area Kowalski’s Markets".
Zou het zo kunnen zijn dat Dylans bijdrage wel op de cd, maar niet op de download-versie van A Minnesota Holiday vol. 10 staat? Je zou het bijna denken.

Dan blijft de knagende vraag onbeantwoord: wat is Dylans bijdrage?
Mocht je het ontdekken, ik hoor het graag.

2 opmerkingen:

Jurgen Konniger zei

Hoi Tom, ik denk dat ik het antwoord heb op je vraag. In het filmpje bovenaan deze pagina wordt gezegd dat het gaat om Little Drummer Boy. Het nummer zelf is niet te horen, maar waarschijnlijk gaat het om de versie die we al kennen van Christmas in the Heart.

https://www.google.nl/amp/s/www.kare11.com/amp/article%3fsection=news&subsection=local&topic=kare11-saturday&headline=charity-cd-a-minnesota-holiday-vol-10-benefits-be-the-match&contentId=89-617156200

Hier nog een rechtstreekse link naar het filmpje:
https://media.kare11.com/embeds/mobile/video/89-8342354/amp#amp=1

Groetjes, Jurgen

tom w zei

Ha Jurgen,
Dank voor je reactie. Inmiddels was ik tot dezelfde conclusie gekomen, zie "Dylan kort #1226".
Nogmaals dank,
groet,
Tom