Dylan kort #1181

"Mensen die vinden dat Bob Dylan niet kan zingen, houden van Duran Duran of Tom Jones. Ze zetten thuis een plaat op, houden hun vinger in de lucht en zeggen: luister hoe hij hier die ene noot vasthoudt."
Bovenstaand citaat komt uit de schitterende column van Nico Dijkshoorn in de Volkskrant van vandaag. Kopen die krant, al is het alleen maar voor die column van Nico Dijkshoorn.
Nog driemaal opmerkelijk:
1. Boven een bericht op nieuwsblad.be over de problemen die het Nobelcomité ervaart in de pogingen om afspraken met Bob Dylan te maken over de uitreiking van de Nobelprijs staat "Nobelcomité met de handen in het haar: Bob Dylan is al een week spoorloos" (zie hier). Waarom weet ik wel en het Nobelcomité niet dat Bob Dylan gisteren in Albuquerque was? Mochten ze 'm nog zoeken: vandaag is hij in El Paso en zaterdag in Thackerville.
2. Bob Dylan en accountants: er is een connectie, zie hier.
3. Er zijn in de afgelopen dagen tientallen berichten verschenen over het uitblijven van een reactie van Bob Dylan op het winnen van de Nobelprijs, maar wat bijna niemand gezien lijkt te hebben, is dat in de aankondiging van The Lyrics: 1961 - 2012 op Dylans website het winnen van de Nobelprijs door Bob Dylan genoemd wordt. Zie hier.

1 opmerking:

hans zei

Wat betreft punt 3. Grote klasse Tom!!