Pretty Saro, Desire, Uncut en meer

'Pretty Saro': De website van Rolling Stone bevat een schitterend filmpje vol oude foto's en filmbeelden en Dylans uitvoering van 'Pretty Saro' zoals die zal verschijnen op The Bootleg series vol. 10 - Another Self portrait 1969 - 1971. Het probleem is dat wanneer ik op mijn computer naar de website van Rolling Stone ga, het filmpje niet te zien krijg. Ook wanneer ik op mijn computer inlog op Facebook en een link naar het filmpje aanklik, krijg ik niks te zien. Maar wanneer ik op mijn iPad inlog op Facebook met de app, krijg ik het filmpje wel te zien. Vraag me niet waarom, ik weet 't niet.
Dus: pak je iPad, ga naar Facebook en zoek een link het filmpje.
aanvulling 18:00 uur: Inmiddels weet ik wat het probleem is. Ik gebruik Firefox om over het internet te surfen. Ik kan het filmpje niet met Firefox bekijken, wel met Internet Explorer...
Desire: Music On Vinyl laat via Facebook weten dat de MOV-release van Desire op 19 augustus verschijnt. Nog even wachten dus, maar niet zo lang meer.
Uncut: De nieuwe Uncut met Bob Dylan op de cover ligt sinds gisteren in Nederland in de winkels. (Met dank aan Floater voor de tip!) Ik heb 'm zelf nog niet gezien aangezien Uncut nog niet tot het dorp waar ik woon is doorgedrongen. Ik hoop morgen - in 'de grote stad' - een exemplaar op de kop te tikken en er meer over te kunnen schrijven.
Daan is geen Dylan, zie hier. (Met dank aan Bart voor de tip!)
Face value: Zie hier (en nog een tiental andere websites).
I'm not there: Voor de verzamelaars: de film I'm not there is (in Duitsland) opnieuw uitgegeven in de serie Rock & roll cinema met een geheel nieuwe hoes. (Zie afbeelding) In deze serie is ook The Last waltz opnieuw uitgebracht.

Geen opmerkingen: